Σήμερα 5 Μαρτίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:45 συνήλθε σε σώμα και συνεδρίασε στο Γραφείο του Διευθυντή του 1ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς, η Επιτροπή Αξιολόγησης των προσφορών που ορίστηκε με τη υπ’ αριθ. 11η /5-03-2024 πράξη του Δ/ντή του Σχολείου για την ανάθεση της Διεξαγωγής Οργανωμένης Εκπαιδευτικής Εκδρομής 3ήμερης διάρκειας με παρόντες τους
1. ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ, Δ/ντή του 1ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς, Πρόεδρο
2. ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΣΟΦΙΑ, εκπρόσωπο του συλλόγου διδασκόντων
3. ΒΕΛΟΥΔΙΟ ΙΩΑΝΝΗ, μέλος, εκπρόσωπο του συλλόγου διδασκόντων
4. ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΑΝΝΑ, εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων
5. ΜΠΑΛΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων
6. ΓΙΑΧΡΙΤΣΗ ΑΣΗΜΙΝΑ, ως εκπρόσωπο των μαθητών/μαθητριών
7. ΠΑΠΠΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ως εκπρόσωπο των μαθητών/μαθητριών
Η Επιτροπή προχώρησε στην διαδικασία αξιολόγησης ως εξής:

κρίνοντας καθ’ όλα νόμιμη τη διαδικασία προκήρυξης της εκδρομής και σύμφωνη με την Υ.Α. 20883/ΓΔ4/13-2-2020 που αφορά τις εκδρομές – μετακινήσεις των μαθητών .
1. αφού παρέλαβε έξι (06) κλειστές προσφορές από τα πρακτορεία
Α. AT HOLIDAYS
B. HAPPY DAYS TRAVEL
Γ. LOKRIS TAVEL
Δ. SERGIANI TRAVEL
Ε. TRAVEL BUG
ΣΤ. ZORPIDIS TRAVEL SERVICES
Αποσφράγισε τους φακέλους προσφοράς που κατατέθηκαν από τα παραπάνω έξι (06) Τουριστικά – Ταξιδιωτικά Γραφεία και μονόγραψε κάθε σελίδα των Προσφορών.
Εξέτασε το περιεχόμενο των προσφορών για να διαπιστώσει την συμφωνία τους με τις απαιτήσεις της προκήρυξης , όπως αυτές είχαν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Βοιωτίας και του Σχολείου.
Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ομόφωνα ότι: η προσφορά του πρακτορείου Happy days για 3ήμερη σχολική εκδρομή με προορισμό τα Ιωάννινα είναι η πλέον συμφέρουσα και είναι απόλυτα σύμφωνη με τους όρους της προκήρυξης: The Lake Hotel 5* με ημιδιατροφή, 2 τουριστικά λεωφορεία, συνοδός του ταξιδιωτικού πρακτορείου, επίσημος ξεναγός, ιατρός σε περίπτωση ανάγκης, υποχρεωτική ασφάλιση ευθύνης διοργανωτή, πρόσθετη ασφάλιση κάλυψης εξόδων σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας, διαθέσιμες υπηρεσίες σε 24ωρη βάση.
Η Επιτροπή εισηγείται την ανάθεση της Διεξαγωγής Οργανωμένης Σχολικής Εκδρομής 3ήμερης διάρκειας στο Τουριστικό – Ταξιδιωτικό
Γραφείο Happy Days με τίμημα που ανέρχεται στο ποσό των εκατόν ογδόντα πέντε ευρώ ανά μαθητή/μαθήτρια (185 €), συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και με συνολική τιμή δεκαέξι χιλιάδες εξακόσια εξήντα πέντε ευρώ (16665 €) για (90) ενενήντα μαθητές/μαθήτριες . Από τη συνολική τιμή θα αφαιρεθεί η συμμετοχή 6 μαθητών/τριών προσφορά του γραφείου με 50% έκπτωση. Εξουσιοδοτεί το Δ/ντή του Σχολείου να υπογράψει τη σχετική σύμβαση με τον εκπρόσωπο του πρακτορείου Μαστρογιάννη Βασίλειο του Γερασίμου σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης και την προσφορά του πρακτορείου.
Για το σκοπό αυτό συντάχθηκε η Πράξη αυτή και αφού διαβάστηκε, υπογράφεται όπως ακολουθεί :
Η Επιτροπή
Ο ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Πρόεδρος
Η ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΣΟΦΙΑ, μέλος
Ο ΒΕΛΟΥΔΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , μέλος
Η ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΑΝΝΑ, μέλος
Η ΜΠΑΛΙΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, μέλος
Η ΓΙΑΧΡΙΤΣΗ ΑΣΗΜΙΝΑ, μέλος
Ο ΠΑΠΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, μέλος
Ακριβές αντίγραφο
Θεωρήθηκε
5/ 03/2024
Ο Διευθυντής της Σχολικής Μονάδας
Χρήστος Κυρ. Δαμιανίδης
M.Sc. Φυσικής Αγωγής