Στοιχεία Επικοινωνίας:

1ο   Γενικό Λύκειο Λιβαδειάς

Τέρμα Έρκυνας, Λιβαδειά

Τ.Κ. 321 31

Τηλ: 2261029552

Fax: 2261029293

Διεύθυνση Email: mail@1lyk-livad.voi.sch.gr

Πληροφορίες: 8.00 – 14.00

Αρχείο

CLICHE Erasmus+ Project

INDIE Erasmus+ Project

ΕΟΠΠΕΠ

Στατιστικά

  • 1
  • 34
  • 106
  • 77.368

ΕRASMUS+ CLICHE Ενημερωτική εσπερίδα

Τι είναι η άυλη πολιτιστική κληρονομιά; Πως συνδέεται με την οικονομία, την επιχειρηματικότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη ενός τόπου;

Το 1o ΓΕΛ Λιβαδειάς σε συνεργασία με το 3ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς οργανώνουν Ενημερωτική Εσπερίδα στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ CLICHÉ.
Το πρόγραμμα έχει σκοπό την ανάδειξη της τοπικής άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς ως ταυτότητας ενός χώρου, και την αξιοποίηση της.
Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 , 18.00 – 21.00

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Αξιολόγηση προσφορών για την πραγματοποίηση της πολυήμερης σχολικής εκδρομής στην Κρήτη της Γ΄τάξης

Αξιολόγηση προσφορών

ΠΡΟΣΦΟΡΑ HAPPY DAYS TRAVEL

Το πείραμα στην καθημερινή διδασκαλία της χημείας

«Το να μαθαίνει κανείς χημεία μόνο από μαθήματα και βιβλία είναι σαν να διδάσκεται ένας τυφλός για τα χρώματα…»                                                                                                                                                                            H.Kolbe ( Γερμανός χημικός )

Στο πλαίσιο των πειραμάτων χημείας που αντιστοιχούν στη φετινή ύλη 2019-2020, στο εργαστήριο χημείας πραγματοποιήθηκε η παρασκευή νάιλον.

Το πείραμα μπορεί να ενταχθεί τόσο στο κεφάλαιο δεσμός υδρογόνου (ανόργανη ) όσο και στον πολυμερισμό (συμπολυμερισμός- οργανική )

Το πείραμα πραγματοποιήθηκε από τους μαθητές των τμημάτων Γθετ  και Γυγείας υπό την επίβλεψη της χημικού    Κ. Διαμαντοπούλου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ταξιδιωτικών γραφείων για πραγματοποίηση πολυήμερης σχολικής εκδρομής στην Κρήτη της Γ΄ τάξης του 1ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς

Let’s do it Greece

Λιβαδειά 1 Νοεμβρίου 2019 , Θολωτό Κρύας

Με κεντρικό σύνθημα «Ρίζες που μας Ενώνουν» , ξεκινάμε ένα μεγάλο εθελοντικό ταξίδι σε όλη τη χώρα με στόχο να ανακαλύψουμε και να ενώσουμε τους ανθρώπους που μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα δημιουργώντας την Εθνική Ελλάδος για το περιβάλλον.

Το 1ο Γενικό Λύκειο Λιβαδειάς ήταν εκεί.

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου 2019

Μαθητές σε Ρόλο Διπλωμάτη

Βουλή των Εφήβων – Βήματα Δημοκρατίας

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού 2019

https://codeweek.eu/events

80ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός (Π.Μ.Δ.) στα Μαθηματικά «Ο ΘΑΛΗΣ»