Αγαπητοί/ές εκπαιδευτικοί,

Εφέτος, το Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου επιστρέφει δια ζώσης και όλα τα ραδιοφωνικά σχολεία του European School Radio μπορούν να λάβουν μέρος στις δράσεις του τριημέρου!

Το 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου European School Radio 2023 θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη Ζάκυνθο στις 6, 7 και 8 Απριλίου 2023!

Στη διοργάνωση συμμετέχουν, επίσης, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου, η Αντιπεριφέρεια Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ιονίων Νήσων, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων και ο Όμιλος UNESCO Ζακύνθου. Στη Ζάκυνθο θα δώσουμε ραντεβού όλα τα σχολεία του European School Radio για να γνωριστούμε, να συμμετέχουμε σε δράσεις ραδιοφωνικές και μουσικές, να απολαύσουμε τη Βράβευση του Διαγωνισμού “Κάν’ το ν’ ακουστεί 2023” με θέμα “Η νέα γενιά για την Ειρήνη- Youth for Peace”, αλλά και για να τιμήσουμε την επέτειο των 200 χρόνων από τη συγγραφή του Εθνικού Ύμνου στο Λόφο του Στράνη, από τον Διονύσιο Σολωμό και τον Ζακυνθινό συγγραφέα και πολιτικό Διονύσιο Ρώμα, ιδρυτικό στέλεχος του ΕΙΡ (Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας) και ιδρυτή του Τρίτου (Γ΄) Προγράμματος του ραδιοφώνου.

Ως Οργανωτική Επιτροπή έχουμε προβεί σε ενέργειες για την οργάνωση της εκδρομής σας, την όσο το δυνατόν οικονομικότερη μετακίνηση και τη διαμονή σας. Σύντομα θα ανακοινώσουμε πληροφορίες.

Πριν, όμως, ετοιμάσετε βαλίτσες για τη Ζάκυνθο, συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση να δηλώσετε το αρχικό σας ενδιαφέρον…

Η Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ ESR 2023