Με τη λήξη των πανελληνίων σχολικών αγώνων και πρωταθλημάτων για το σχ. έτος 2023-2024, η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Ελένη Μπενιάτα και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα, συγχαίρει θερμά τα παρακάτω σχολεία για τις επιτυχίες των μαθητών και των σχολικών ομάδων τους:

 Το 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας για την κατάκτηση της 3ης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου στο final-4 του Πανελλήνιου Σχολικού πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκε στις 24-25 Απριλίου στο Βόλο.

 Το ΓΕΛ Παραλίας Διστόμου για την κατάκτηση της 3ης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου στο final-4 των Πανελλήνιων Αγώνων Πετοσφαίρισης ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Ελλάδας και Κύπρου που διεξήχθη στην Πάφο της Κύπρου στις 27-28 Μαρτίου 2024.

 Το 2ο ΓΕΛ Λιβαδειάς για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του χρυσού μεταλλίου του μαθητή Μπαμπλέκου Αναστάσιου στο αγώνισμα απλό μαθητών στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Αντιπτέρισης (Badminton).

Το 1ο ΓΕΛ Λιβαδειάς για τις διακρίσεις των μαθητών/τριών στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Αντιπτέρισης (Badminton):

 Παπανικολάου Γεώργιο και Σακελλαρίου Ηρακλή για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και του ασημένιου μεταλλίου στο αγώνισμα διπλό μαθητών

 Περγαντίνα Κωνσταντίνο και Περγαντίνα Μαρία – Ιωάννα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και του ασημένιου μεταλλίου στο αγώνισμα μικτό μαθητών/τριών

 Το 2ο ΓΕΛ Θήβας για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου των μαθητριών Καλπούζου Ελένης και Μαυρίδη Ελένης στο αγώνισμα διπλό μαθητριών στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Αντιπτέρισης (Badminton).

 Το 1ο ΓΕΛ Λαμίας για την πρόκριση της σχολικής ομάδας καλαθοσφαίρισης κοριτσιών στη Β’ φάση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος.  Το 2ο ΓΕΛ Λαμίας για την πρόκριση των σχολικών ομάδων του στη Β’ φάση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος στα ομαδικά αθλήματα του ποδοσφαίρου αγοριών και κοριτσιών και χειροσφαίρισης αγοριών.

 Το 4ο ΓΕΛ Λαμίας για την πρόκριση της σχολικής ομάδας πετοσφαίρισης αγοριών στη Β’ φάση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος.
 Το 5ο ΓΕΛ Λαμίας για την πρόκριση της σχολικής ομάδας χειροσφαίρισης κοριτσιών στη Γ’ φάση καθώς και για την πρόκριση της σχολικής ομάδας πετοσφαίρισης κοριτσιών στη Β’ φάση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος.

 Το 6ο ΓΕΛ Λαμίας για την πρόκριση της σχολικής ομάδας καλαθοσφαίρισης αγοριών στη Β’ φάση του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος. Θα θέλαμε, επίσης, να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής, τους Συλλόγους Διδασκόντων και τους γονείς που συνέβαλαν για να επιτευχθούν αυτές οι διακρίσεις των μαθητριών και των μαθητών μας καθώς και πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν και αγωνίστηκαν με αθλητικό πνεύμα και ευγενή άμιλλα στους σχολικούς αγώνες. Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες μας να συνεχίσουν να αγωνίζονται, ενσαρκώνοντας στη ζωή τους τα ιδεώδη του αθλητισμού.
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΡ ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΝΙΑΤΑ