Αξιότιμες κυρίες και Αξιότιμοι κύριοι,

Στα πλαίσια του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ του Τμήματος Στατιστικής της Σχολής Επιστημών και Τεχνολογίας της Πληροφορίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών έχει ξεκινήσει μία σειρά από πρωτοβουλίες-δράσεις. Οι μαθητές του 2ου επιστημονικού πεδίου των «Θετικών Επιστημών» και του 4ου επιστημονικού πεδίου «Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορικής» μπορούν να πάρουν μία γεύση για τις προοπτικές του Τμήματος Στατιστικής μέσω του νέου μας σύντομου προωθητικού βίντεο https://youtu.be/PS-LuM82Oqo που είναι διαθέσιμο στο youtube κανάλι του Τμήματος καθώς επίσης να παρακολουθήσουν συνοπτική παρουσίαση (15) λεπτών του Τμήματος εδώ https://youtu.be/ShRMH-ZBeu0.

Το Τμήμα Στατιστικής και φέτος θα έχει ένα πρόγραμμα ενημέρωσης των σχολείων και μαθητών που περιλαμβάνει επισκέψεις στο ΟΠΑ (2 ωρών), επισκέψεις Καθηγητών του Τμήματος σε Σχολεία και Διαδικτυακές ενημερώσεις (2 ή 3 προγραμματισμένες για Μάρτιο-Απρίλιο). Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε στις δράσεις μας, παρακαλώ απαντήστε στο παρόν email.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε μέσω e-mail στην κα Αλίκη Σπυροπούλου (email: aspyrop@aueb.gr, τηλ. 210-8203112) ή στον Πρόεδρο του Τμήματος, Ιωάννη Ντζουφρα (e-mail: ntzoufras@aueb.gr ).

Παρακαλούμε πολύ, όπως προωθήσετε το επισυναπτόμενο e-mail με τις επισυναπτόμενες επιστολές στους Υπευθύνους και στους Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού των Σχολείων σας και στους μαθητές σας προκειμένου να ενημερωθούν για τις δράσεις μας και πως θα συμμετέχουν σε αυτές.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας και Παραμένουμε στην διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνηση,


ΑΛΙΚΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ/ALIKI SPIROPOULOU

Διοικητικό Προσωπικό

OIKONOMIKO ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ / ATHENS UNIVERSITY OF ECONOMICS AND BUSINESS
Τμήμα Στατιστικής / Department of Statistics
Πατησίων 76, 104 34, Αθήνα / 76, Patission Street, Athens, 104 34, Greece
Τηλ./Tel. : +30 210 8203112
URL: www.aueb.gr, www.stat-athens.aueb.gr/aspyrop@aueb.gr