Στόχος μας είναι η βελτιστοποίηση της συμμετοχής των σχολικών μονάδων αλλά και των διαδικασιών μας μέσα από την επικοινωνία με τους/τις Υπεύθυνους/ες Καθηγητές/Καθηγήτριες χωρίς τους/τις οποίους/ες οι δράσεις μας θα ήταν ανέφικτες.

Επιθυμώντας, λοιπόν, να λάβουμε ανατροφοδότηση, να κοινοποιήσουμε υπάρχουσες γνώσεις και να δομήσουμε μαζί με εσάς καινούριες πρακτικές σας προσκαλούμε στην πρώτη μας ενημέρωση καθηγητών, επιδιώκοντας περισσότερους διαύλους επικοινωνίας.

Η δράση αυτή είναι ανοικτή σε όλα τα ενδιαφερόμενα άτομα είτε συμμετέχουν στις δράσεις του Ε.Κ.Ν.Ε χρόνια είτε δεν έχουν επιλέξει ακόμη τη συμμετοχή σε κάποια από τις δράσεις μας.

Σας ενημερώνουμε πως η δράση θα λάβει χώρα το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022 από τις 10:00 έως και τις 15:00 ώρα Ελλάδας. Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής μέχρι και την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 στις 15:00 ώρα Ελλάδος. Σας συνιστούμε, όμως, για την καλύτερη ενσωμάτωση των ιδεών σας την όσο το δυνατόν αμεσότερη ανταπόκριση σας.

Η ηλεκτρονική φόρμα αίτησης συμμετοχής βρίσκεται εντός της επισυνημμένης πρόσκλησης, καθώς και στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.gle/uCQzWAqsq5LJpJBM9.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω ερώτηση ή απορία στα στοιχεία επικοινωνίας που αναγράφονται στην πρόσκληση.

Με εκτίμηση,
εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,
Μαρία Δεληπορανίδου, Έλενα Πέτσα, Σπυριδούλα Βασιλακοπούλου