1o ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Σχολικό έτος 2022-2023

ΑΚ Ρ Ι Β Ε Σ   Α Ν Τ Ι Γ Ρ Α Φ Ο     Π Ρ Α Κ Τ Ι Κ ΟΥ
ΑΡΙΘΜΟΣ 10                   ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 1-3-2023
Θέμα : «Αξιολόγηση προσφορών για την πραγματοποίηση της 3ήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στην Θεσσαλονίκη.»
Σήμερα 1η Μαρτίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:45 συνήλθε σε σώμα και συνεδρίασε στο Γραφείο του Διευθυντή του 1ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς, η Επιτροπή Αξιολόγησης των προσφορών που ορίστηκε με τη υπ’ αριθ. 9η /1-3-2023 πράξη του Δ/ντή του Σχολείου για την ανάθεση της Διεξαγωγής Οργανωμένης Εκπαιδευτικής Εκδρομής 3ήμερης διάρκειας με παρόντες τους:
1. ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ, Δ/ντή του 1ου Γενικού Λυκείου Λιβαδειάς, Πρόεδρο
2. ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων
3. ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑ ΑΡΕΤΗ, εκπρόσωπο του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων
4. ΒΕΛΟΥΔΙΟ ΙΩΑΝΝΗ, μέλος, εκπρόσωπο του συλλόγου διδασκόντων
5. ΤΣΑΚΝΑΚΗ ΧΑΪΔΟΥΛΑ, μέλος, εκπρόσωπο του συλλόγου διδασκόντων
6. ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟ ΣΤΕΦΑΝΟ, ως εκπρόσωπο του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου
7. ΧΑΣΟΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ως εκπρόσωπο του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου
Η Επιτροπή προχώρησε στην διαδικασία αξιολόγησης ως εξής:
κρίνοντας καθ’ όλα νόμιμη τη διαδικασία προκήρυξης της εκδρομής και σύμφωνη με την Υ.Α. 20883/ΓΔ4/13-2-2020 που αφορά τις εκδρομές – μετακινήσεις των μαθητών .
1. παρέλαβε τέσσερις (04) κλειστές προσφορές σε έντυπη μορφή από τα πρακτορεία
Α. HAPPY DAYS TRAVEL
B. LOKRIS TRAVEL
Γ. SERGIANI TRAVEL
Δ. TRAVEL BUG
2. αποφάσισε ομόφωνα να μην αξιολογήσει προσφορά ταξιδιωτικού πρακτορείου γιατί εστάλη μέσω email, τηρώντας τον όρο της προκήρυξης «προσφορές με φαξ ή email δεν θα αξιολογηθούν».
 Αποσφράγισε τους φακέλους προσφοράς που κατατέθηκαν από τα παραπάνω τέσσερα (04) Τουριστικά – Ταξιδιωτικά Γραφεία και μονόγραψε κάθε σελίδα των Προσφορών.
 Εξέτασε το περιεχόμενο των προσφορών για να διαπιστώσει την συμφωνία τους με τις απαιτήσεις της προκήρυξης , όπως αυτές είχαν αναρτηθεί στη ιστοσελίδα της ΔΔΕ Βοιωτίας και του Σχολείου.
 Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ομόφωνα ότι οι προσφορές των πρακτορείων α) SERGIANI TRAVEL , β) και β) TRAVEL BUG δεν ήταν σύμφωνες με τους όρους της προκήρυξης για τους παρακάτω λόγους: εκτός από την οικονομική προσφορά κατέθεσαν μόνο φωτοτυπίες των βεβαιώσεων συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων για τη λειτουργία τουριστικού γραφείου, η οποία βρίσκεται σε ισχύ (ειδικό σήμα & άδεια λειτουργίας), β) οι προσφορές δεν συνοδεύονταν από επιστολές επιβεβαίωσης της διαθεσιμότητας των δωματίων από τα ξενοδοχεία, τα οποία περιλαμβάνονται σε αυτήν και γ) οι προσφορές δεν συνοδεύονταν με αντίγραφο των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και δεν τιςέλαβε υπόψη της στη διαδικασία αξιολόγησης.
 Το τουριστικό γραφείο HAPPY DAYS είχε στην προσφορά του ξενοδοχείο του οποίου η απόσταση από το Κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης (Πλατεία Αριστοτέλους) είναι μεγαλύτερη των 3 χιλιομέτρων LAZART HOTEL (Κολοκοτρώνη 16, Σταυρούπολη). Η χιλιομετρική επιβεβαίωση έγινε από το Τμήμα Γεωχωρικών Πληροφοριών της Διεύθυνσης Τοπογραφίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.
 Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ομόφωνα ότι: η προσφορά του πρακτορείου Lokris Travel για 3ήμερη σχολική εκδρομή με προορισμό την Θεσσαλονίκη είναι η πλέον συμφέρουσα και είναι απόλυτα σύμφωνη με τους όρους της προκήρυξης:
Δύο τουριστικά λεωφορεία από Λιβαδειά προς Θεσσαλονίκη, ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με ημιδιατροφή, με την οικονομικότερη τιμή στην κατηγορία του και σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 3 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης (CAPSIS HOTEL, Μοναστηρίου 16, Θεσσαλονίκη), έγγραφη βεβαίωση από το ξενοδοχείο για τη διαθεσιμότητα δωματίων, αρχηγό- συνοδό του γραφείου καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδρομής, ασφάλεια αστικής ευθύνης και πρόσθετη προαιρετική ασφάλιση σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης, ξενάγηση με επίσημους ξεναγούς στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Η Επιτροπή εισηγείται την ανάθεση της Διεξαγωγής Οργανωμένης Σχολικής Εκδρομής 3ήμερης διάρκειας στο Τουριστικό – Ταξιδιωτικό
Γραφείο Lokris Travel με τίμημα που ανέρχεται στο ποσό των εκατόν τριάντα τεσσάρων ευρώ ανά μαθητή/τρια (134 €), συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και με συνολική τιμή οκτώ χιλιάδες πεντακόσια εβδομήντα έξι ευρώ (8.576 €) για (64) εξήντα τέσσερις μαθητές/τριες. Εξουσιοδοτεί το Δ/ντή του Σχολείου να υπογράψει τη σχετική σύμβαση με τον εκπρόσωπο του πρακτορείου Περλεπέ Νικόλαο του Παναγιώτη σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης και την προσφορά του πρακτορείου.
Για το σκοπό αυτό συντάχθηκε η Πράξη αυτή και αφού διαβάστηκε, υπογράφεται όπως ακολουθεί :
Η Επιτροπή
Ο ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Πρόεδρος
Η ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, μέλος
Η ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑ ΑΡΕΤΗ , μέλος
Ο ΒΕΛΟΥΔΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, μέλος
Η ΤΣΑΚΝΑΚΗ ΧΑΪΔΟΥΛΑ, μέλος
Ο ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, μέλος
Ο ΧΑΣΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, μέλος
Ακριβές αντίγραφο
Θεωρήθηκε
01/03/2023
Ο Διευθυντής της Σχολικής Μονάδας