Οι μαθήτριες και οι μαθητές του 1ου ΓΕ.Λ. Λιβαδειάς , οι οικογένειές τους και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου, ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά στο κάλεσμα του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ και της ΕΛΜΕ Βοιωτίας έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας συγκεντρώνοντας στο Σχολείο ιατροφαρμακευτικό υλικό, κουβέρτες και ζεστά μπουφάν, είδη βρεφικής και προσωπικής φροντίδας, παιδικές τροφές, τρόφιμα μακράς διάρκειας.
Τα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν τη Δευτέρα 13/2/2023 και στάλθηκαν την ίδια ημέρα στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας μέσω του Δήμου Λεβαδέων.
Συνεχίζουμε μέχρι και την Παρασκευή 17/2/2023 να συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς συνανθρώπους μας σε Τουρκία και Συρία, τα οποία θα τα προωθήσουμε στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (Διοικητήριο-Λιβαδειά).
ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
Τρόφιμα μακράς διαρκείας: Όσπρια, ζυμαρικά, παξιμάδια, κονσέρβες παντός τύπου, ζάχαρη, αλάτι – πιπέρι, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος, μπισκότα, ξηροί καρποί.
Ένδυση: Παλτά, ζακέτες, πουλόβερ, παντελόνια, γάντια, κασκόλ, κάλτσες, εσώρουχα, παπούτσια (ενηλίκων & παιδικά).
Είδη Γενικής Χρήσης: “KIT” ατομικής υγιεινής για γυναίκες, ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επίδεσμοι, κουτιά πρώτων βοηθειών, φυσιολογικοί οροί), πάνες, σκηνές, ράντζα (πτυσσόμενα κρεβάτια με στρώμα), κουβέρτες, μαξιλάρια, υπνόσακοι, παγούρια, φακοί με μπαταρίες, powerbanks, είδη μαγειρικής (μπώλ, κατσαρολάκια, μπρίκια, κουταλομαχαιροπίρουνα).