Ο πατέρας του ήταν διάσημος κλαρινετίστας, αλλά δεν του έδειξε τίποτα, γιατί ήθελε να τον δει γιατρό. Ο Γιώργος όμως, από μικρό παιδί ασχολήθηκε με τη μουσική και εντελώς μόνος του ακολούθησε τα χνάρια του Καρακώστα και Καραγιάννη και έμαθε να παίζει φλάουτο στην αρχή και κλαρίνο αργότερα. Σε ηλικία δεκαοχτώ χρονών ξεκίνησε να παίζει σε επαρχιακά μαγαζιά και πανηγύρια και συνόδευσε αξιόλογα ονόματα της ελληνικής δημοτικής μουσικής.
Γρήγορα η φήμη του διαδόθηκε και έξω από τα ελληνικά σύνορα όπου εμφανίστηκε σε πολλά φεστιβάλ στη Γαλλία (Φιέστα ντε Σουτνς), τη Γερμανία, το Βέλγιο (Σφιγκς), την Ισπανία (Πιρινέος), την Αγγλία και τον Καναδά. Έπαιξε με τους Tuxedomoon στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου. Προβλήθηκε από την τηλεόραση και τις δισκογραφικές εταιρείες. Το MTV τον χαρακτήρισε ως «το ελληνικό φαινόμενο της βαλκανικής τζαζ».
Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι το ιδιαίτερο παίξιμό του μόνο με το επιστόμιο του κλαρίνου. Χαρακτηρίζεται για το ιδιαίτερο ντύσιμο του που περιλάμβανει λαμέ κουστούμια με φανταχτερά χρώματα και σχέδια, τα οποία ράβει η σύντροφός του Τζούλη Τζινιέρη.

Καλεσμένος της δημοσιογραφικής ομάδας του σχολείου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη ζωή του. Σύντομα  περισσότερα…!!