Πρεμιέρα έκαναν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 οι σχολικοί αγώνες, με το μπάσκετ να κάνει «ποδαρικό». Τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια προετοιμάζονταν σκληρά για τις πολυαναμενόμενες αναμετρήσεις. Στις 9:30, στο κλειστό γυμναστήριο Λιβαδειάς, ξεκίνησε ο αγώνας των κοριτσιών ενάντια στο 2ο Γενικό Λύκειο, στον οποίο επικράτησε το σχολείο μας με τελικό σκορ 47-33. Τα κορίτσια μας αγωνίστηκαν με πάθος, δυναμισμό και ομαδικότητα. Η συνεργασία ήταν το «κλειδί» της επιτυχίας τους. Στην συνέχεια, ακολούθησε ο αγώνας των αγοριών έναντι της ομάδας της Αλιάρτου. Δυστυχώς όμως, δεν κατόρθωσαν να προκριθούν καθώς γνώρισαν την ήττα με σκορ 52-62. Αν και ήταν ένας απαιτητικός αγώνας, τα αγόρια μας στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και αγωνίστηκαν με μαχητικότητα. Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι τραυματισμοί εξαιτίας του υπερβάλλοντος ζήλου και του ανταγωνιστικού πνεύματος μεταξύ των ομάδων. Τον παλμό κρατούσαμε μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων που με φωνές, συνθήματα, ζητωκραυγές και πανό υποστηρίζαμε ένθερμα τις ομάδες του σχολείου μας. Αγωνία, ένταση, πάθος, πώρωση πλημμύρισαν την κερκίδα! Ήταν μια μέρα γεμάτη ενθουσιασμό, χαμόγελα, αδρεναλίνη αλλά και απογοήτευση, αφήνοντας μια «γλυκόπικρη γεύση» σε όλους μας. Παρόλ’αυτά, συνεχίζουμε ακάθεκτοι την προετοιμασία για να μπορέσουμε , αντιμετωπίζοντας προσεχώς την ομάδα της Θήβας, να «σκαρφαλώσουμε» στο βάθρο της πρώτης θέσης!

Πολλά συγχαρητήρια στα αγόρια και στα κορίτσια μας καθώς και στους προπονητές των ομάδων κ. Βελούδιο Ιωάννη και κ. Σκαπέτη Δημήτριο.

Η σύνθεση των ομάδων μας:

Βαρελάς Κωνσταντίνος, Γαβαλάς Κωνσταντίνος, Γέρος Κωνσταντίνος, Γιαννούλης Γιάννης, Κούτρος Γιώργος, Μιχαλόπουλος Ασημάκης, Μπουζάς Γιώργος, Παντίσκας Γιάννης , Παπαθανασίου Γιώργος, Πλιάκας Σπύρος, Ψιλόπουλος Θανάσης

Δήμου Ράνια, Κοϊτσάνου Αγγελική, Μέρμιγκα Παναγιώτα, Πέτσα Χριστιάνα, Πρίτσκα Παναγιώτα, Σκοτίδα Βάσια, Τζαμάλα Μαρία.

Παπαθανασίου Μαριάννα Β’3

Πέτσα Χριστιάνα Β’3

Σιδηρά Μαριαλένα Β’4