Οι μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου του 1ου ΓΕ.Λ. Λιβαδειάς πραγματοποίησαν 4ήμερη εκπαιδευτική εκδρομή, από 5/12 – 8/12/2022 , στην Κρήτη.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες ξεναγήθηκαν στον Αρχαιολογικό Χώρο της Κνωσού και στο Αρχαιολογικό Μουσείο στο Ηράκλειο, επισκεφθηκαν το πιο μεγάλο ενυδρείο των Βαλκανίων στο Ηράκλειο, τη Μονή Αρκαδίου στο Ρέθυμνο, το Οροπέδιο Ομαλού – Θερισιανό Φαράγγι , όπου είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης 1941-1945, το Γερμανικό νεκροταφείο στην περιοχή Μαλεμε, τους Τάφους των Βενιζέλων δίπλα από την ιστορική εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην αρχή του Ακρωτηρίου με πανοραμική θέα προς την πόλη των Χανίων, το πατρικό σπίτι του Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα Χανίων το οποίο αποτέλεσε τη στέγη της ζωής του, από το 1880 μέχρι το 1910.
Τέλος περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα των Χανίων και επέστρεψαν στη Λιβαδειά με τις βαλίτσες τους γεμάτες όμορφες αναμνήσεις που χαράχτηκαν στη μνήμη τους και στην καρδιά τους για όλη τους τη ζωή!
Οι συνοδοί καθηγητές θέλουν να ευχαριστήσουν τους μαθητές για την άψογη συνεργασία, την υπευθυνότητα και την ομαδικότητα που έδειξαν σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής!
Τσακνάκη Χ. ΠΕ 80
Αγγελούση Π. ΠΕ 78
Λιάκου Λ. ΠΕ 03
Κορογιάννου Λ. ΠΕ 02

Παπαγιάννης Δ. ΠΕ 01