Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι αύριο Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022 όλα τα σχολεία θα λειτουργήσουν διά ζώσης.

Η προσέλευση των μαθητών/τριών στα σχολεία της Α’ θμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί στις 09:00.

Τα σχολεία της Β’ θμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν στο κανονικό τους ωράριο, με εξαίρεση τα σχολεία της Κοινότητας Κυριακίου, όπου η προσέλευση των μαθητών/τριών θα πραγματοποιηθεί στις 09:00.

Οι μαθητές/τριες, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, θα προσέλθουν την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου έχοντας πραγματοποιήσει σελφ τεστ έως 24 ώρες πριν.

Το επόμενο σελφ τεστ θα πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση της Παρασκευής (4/2).

Οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι εμβολιασμένοι θα πραγματοποιήσουν σελφ τεστ έως 24 ώρες πριν την προσέλευση της Τρίτης (1/2) και rapid test έως και 48 ώρες πριν την προσέλευση της Παρασκευής (4/2).

Υπενθυμίζεται ότι:

Ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self test) είναι υποχρεωτικός για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, εμβολιασμενους και μη, καθώς και για τους εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς.
Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που φοιτούν σε δημόσιες σχολικές μονάδες και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί που απασχολούνται σε αυτές καταχωρίζουν τη δήλωση και το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα edupass.gov.gr, από την οποία εκδίδεται και η Σχολική Κάρτα για COVID-19.