Σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας τη Δευτέρα 13-9-2021 και ώρα 8.15 πμ. Σύμφωνα με εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου μας μόνο με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και των μαθητών/τριών, ενώ στη συνέχεια ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας, οπού θα παρευρίσκονται οι λοιποί μαθητές/τριες. Μετά το πέρας του αγιασμού θα μοιραστούν τα σχολικά βιβλία και για αυτό οι μαθητές/τριες πρέπει να έρθουν στο σχολείο με την σχολική τους τσάντα προκειμένου να τα μεταφέρουν. Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε οδηγίες του ΥΠΑΙΘ για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων.
https://bit.ly/391pGGg

Οι Μαθητές θα προσέρχονται στη σχολική μονάδα ως εξής:

με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού (σελφ) τεστ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ και ΠΕΜΠΤΗ, έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο. ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ SELF TEST ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ και ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΩΙ.
ΑΠΟ ΤΗ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ: με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού (σελφ) τεστ, το οποίο θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Παρασκευή), έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ SELF-TEST, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ή ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΑΣ ΝΟΣΗΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 8/9/ έως και 17/9/2021(δηλ. για τις επόμενες τρεις εβδομάδες λειτουργίας των σχολείων) μπορούν να παραλαμβάνουν έξι (06) δωρεάν self tests από τα φαρμακεία.

Η χρήση μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και θα πρέπει να τηρούνται σχολαστικά τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής με τα οποία είμαστε ήδη όλοι εξοικειωμένοι.