Η φετινή σχολική γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου ήταν διαφορετική.

Έγινε διαδικτυακά, έγινε στα σπίτια μας κι όχι στο χώρο του Σχολείου μας πειθαρχώντας στα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού covid-19.

Οι μαθήτριες και οι μαθητές μας μαζί με τους Υπεύθυνους Καθηγητές δημιούργησαν, οργάνωσαν, συντόνισαν και παρουσίασαν κάθε τμήμα τη δική του σχολική γιορτή.

Δυστυχώς φέτος δεν μπόρεσα να απολαύσω άλλη μια γιορτή – εκδήλωση του 1ου ΓΕΛ Λιβαδειάς , όπως μόνο το Σχολείο μας μπορεί να παρουσιάζει.

Παρακολούθησα τη γιορτή του τμήματος Β1 και συγκινήθηκα, τόσο από την καθολική συμμετοχή των παιδιών του Β1 όσο και από την εξαιρετική παρουσίαση της γιορτής από την Υπεύθυνη Καθηγήτρια του τμήματος.

Ακόμα όμως περισσότερο συγκινητικό για μένα –όπως μου είπαν στην επικοινωνία που είχαμε μετά το πέρας της γιορτής οι Υπεύθυνοι Καθηγητές των τμημάτων- ήταν η καθολική συμμετοχή των μαθητριών και των μαθητών του Σχολείου μας και η ενεργή συμμετοχή αρκετών από αυτές/ούς στη διοργάνωση της γιορτής.

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους μαθητές του Σχολείου μας.

Συγχαρητήρια στις/στους Υπεύθυνες/ους Καθηγήτριες/ές των τμημάτων:

Α1: Μέγας Ανάργυρος

Α2: Δούκα Βαρβάρα

Α3: Κεράστα Ελένη

Α4: Τσακνάκη Χαϊδούλα

Β1: Κατωπόδη Σοφία

Β2: Μάνη Ασημίνα

Β3: Θηβαίος Λουκάς

Β4: Ζησίμου Αριστοτέλης

Γ1: Διαμαντοπούλου Κωνσταντία

Γ2: Παπαγγελής Νικόλαος

Γ3: Σκαπέτης Δημήτριος

Γ4: Λάμπρου Κωνσταντίνα

Το επίσης εξαιρετικό βίντεο που επιμελήθηκε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Σχολείου μας Βελούδιος Ιωάννης- τον οποίο ευχαριστώ και δημόσια-  αδικεί τη συνολική εικόνα της γιορτής. Τα στιγμιότυπα είναι μόνο από τα δύο τμήματα του Σχολείου μας: το Γ1 και το Β1.

Ας είμαστε επιεικείς για τις όποιες τεχνικές δυσκολίες προέκυψαν κατά τη μετάδοση της γιορτής.

Εύχομαι η επόμενη εκδήλωση του Σχολείου να γίνει στον φυσικό του χώρο με όλες και όλους να σφύζουν από υγεία.

Λιβαδειά 17/11/2020 Ο Διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Λιβαδειάς

Χρήστος Δαμιανίδης